Gladius Napisano 26 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2009 Witam Nietypowe pytanie :-) szukam odcinka bolka i lolka w ktorym bolek i lolek w lesie bunkier znalezli i helm niemiecki .możecie mi pomóc , jak sie nazywa ten odcinek i gdzie go moge obejrzec .pozdrawiam Michal________________________Wątek przeniesiony do odpowiedniego forumPost został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 22:55 26-08-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gladius Napisano 26 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2009 Znalazlem :-Dhttp://www.youtube.com/watch?v=ZybfNoebDu4&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 Jak to przeczytałem... oblałem się kawą :) Dzięki! A odc. którego szukasz nazywa się Grzybobranie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 Jeszcze jest odcinek - Bolek i Lolek pt.Poławiacze Skarbów"pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gladius Napisano 27 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2009 @whatformam nadzieje ze kawa nie byla zbyt goraca :-DTen Film przypomina mi mlode lata kiedy marzylem znalezc w lesie helma :-) @mihura dzieki za idee , zaraz go poszukampozdrawiam z niemiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 @Gladiuszarejestruj się na chomikuj.pl - tam znajdziesz ten film bez problemu, a ściaganie trwa jakieś 3 minuty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mek100 Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Może to jest Wielka podróż Bolka i Lolka"? Tam także była taka militarna scena, jak walczyli za pomocą spiżowych armat, z potworem, było to na dnie oceanu. Może ten bunkier i hełm był w tym odcinku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mek100 Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Zastanawiam się tylko jak oni odpalali te armaty w takim wilgotnym srodowisku? Hmm:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.