michal16 Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Napisano 20 Sierpień 2009 Witam. Nie wiem czy ten wątek pasuję do głównego , jeśli nie to proszę o przeniesienie . Moje pytanie odnosi się do wyżej wymienionej skrzynki . I brzmi gdzie szukać bić na tej skrzynce. Zabrałem się dziś za jej konserwacje z pod rączką znalazłem już rok 1935. Gdzie jeszcze mogą być ? pozdrawiam i z góry dzięki
Tradytor Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 A mógłbys zapodać foto z pokazanym miejscem tej daty ? Bo mam podobny problem
8total4 Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 bicia powinny być na ktorejs najmniejszej scianie (bocznej) prawdopodobnie na tej, na ktorą nie łapie rygiel.pozdro.
mst28 Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 Witam, czy rączka jest taka zwinięta z blachy czy odkuwka i czy boczne uchwyty są gładkie czy z wygięciem na palec?Pozdr
michal16 Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Napisano 20 Sierpień 2009 Cześć. Rączka jest tak jak u Cibie na fotce , a boczne uchwyty musiał bym sprawdzić później bo teraz jest w piwnicy . pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.