afrak Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Napisano 17 Sierpień 2009 Witam, jestem użytkownikiem Garretta ACE250 jest to wykrywacz który ma płytki zasięg szukania, potrzebne mi jest cos takiego żeby mógł szukać w okapach, Proszę o jakieś propozycje wykrywaczy. szukam coś do 1000-1300zł.Dziękuje za pomoc ...!!
d1978 Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 Mam podobny problem ,przymiezam sie do kupna dobrego sprzetu ale tutaj z dobra rada ciezko
afrak Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Napisano 17 Sierpień 2009 mówisz ze ciężko ..to gdzie można znaleść jakieś porady ??
d1978 Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 nie mam pojecia ja szukam na tym forum strona po stronie i czytam na temat kazdego wykrywacza mnie interesuje fisher f5 albo doloze i kupie f70 ale nadal nie wiem czy to dobry sprzet,ponoc proxima jest nie droga i dobra ale czy lepsza od fiszerow?Nie mam pojecia!!!
afrak Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Napisano 17 Sierpień 2009 to jak byś się już czegoś dowiedział to napisz. a fisher f5 jest dużo lepszy od ACE250. Patrzyłem na allegro i nie ma tam proximo tylko są f5, masz może jakieś strony z tymi wykrywaczami.
d1978 Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 niestety tez szukam ale jak w wyszukiwarce wpisuje proxima to mi brony i traktory wyskakuja
afrak Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Napisano 17 Sierpień 2009 no dokładnie tak brony i traktory może zrobimy orkę i tak poszukamy heheh, fisher f5 na jaka glebokość szuka przedmiot, i na jaka proximo???? doczytałeś się czegoś
seeker Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 Panowie, użyjcie forumowej wyszukiwarki. Masa tematów o Proximie do poczytania.pzdr
afrak Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Napisano 17 Sierpień 2009 drogi kolego seeker oto strona testu Proximo poczytalem i chyba jest warty tego http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewtopic.php?t=1790.Teraz trzeba poszukać jakiegoś dobrego sprzedawce z za dobre pieniądze kupić
rob444 Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 Moge powiedzieć ci jakiego nie kupować garrett GTI 2500Słaby jest
d1978 Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 do Afrak!Dzieki kolego za link byl przydatny niestety nie wiem co wybrac dalej czy fiszerka F5 proxime czy dolozyc i kupic F70 .Ta proxima wydaje sie dobra tylko z saperkami problem jest tylko jedna cewka,mysle ze do fiszerkow jest wybor cewek no i nie wiem jak z osiagami co lepsze ,ponoc proxima jest lepsza na militarke,a fiszerki na kolorek ?
Zone51 Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 ja przesiadłem się z kanarka na Rutusa Solarisa i jestem b.zadowolony :)dobry sprzęcik na militarke i jak na kolorową drobnice ,kwestia taka co kolegów interesuje znaleźć tym nowym wykrywaczem :)
afrak Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Napisano 17 Sierpień 2009 Ja już pogupiałe szukam i czytam na necie rozne opinie i każdy mówi coś innego Zone51 ile dałeś za Rutusa Solarisa, i gdzie go można kupić bo nie umie znaleść stronki z tymi wykrywaczami...
afrak Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Napisano 17 Sierpień 2009 Powiedz mi Prezes14 na jaka glebokość szuka proxima
Zone51 Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 afrak - poszukaj na znanym portalu aukcyjnym :)Rutus Solaris , Proxima lub poczekaj do okresu jesienno-zimowego ,wykrywacze są wtedy trochę tańsze niż teraz w sezonie :)
albertus32 Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 pisałem juz kilka razy, proxima jest głeboka na kolor, ma statyk i mikserek. na pocztku tego roku byłem na spotkaniu kopaczy, robilismy testy, byly tam smetki proximy, xlt, tejon, minelab quatro. Powiem tak , nie wiem czy to umiejetnośc/nieumiejetnosc uzytkowników, ale1. miejsce tejon2 rutus proximepotem juz nic mnie nie obchodzilo, bo mialem wlasnie proxime. Fisher f 70 napewno jest czulszy od proximy, lecz cena dwa razy droższa. niestety to sprzet dla bardziej obeznanych, proxima jest u niwersalna i b. prosta w obsłudze i skuteczna. Fisher f 70 podobnie jak jego brat f 75 ma troszke inna prace, trzeba sie przyzwyczaic do notorycznych popierdzen..
Cowboys From Hell Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 Witam panowie.Też miałem problem na co zmienić kanarka.Wybrałem proxime i jestem zadowolony.Nie miałem do czynienia z innymi wykrywaczami , ale za tą cenę nie wiem czy lepiej bym wybrał.Najważniejsze że nie żałuję wyboru.Dzięki mixowi w proximie można naprawdę dużo trafić, tylko że ciężko się na początku przyzwyczaić do pracy w tym trybie.Jeżeli mogłem komuś pomóc w wyborze to bardzo się ciesze.PZDR
adek_ Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 na głęboką militarke kup sobie smętka i nie bedziesz sie zastanawial czy jest wykrywacz ktory sięgnie głębiej :)
adek_ Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 to wykrywacz który nie ma reklamy praktycznie zadnej, jedyna to taka ze klienci między sobą polecaja sobie ten sprzęt. Musisz tez sie nastawic na pewne minusy np kopanie odlamków
afrak Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Napisano 17 Sierpień 2009 Dzięki koledzy za rady i porady ;-D tylko teraz ostatnie pytanko gdzie można kupić Rutus PROxima bo szukam na aukcjach internetowych i nic ;-( jeśli to możliwe to proszę o jakieś linki do stron. Z góry dziekuje..!!!
Prezes14 Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 afrak - nie pytaj mnie o zasięg tylko kup i sam się przekonaj :)) jestem pewien że będziesz zadowolony! Pozdro
karabin133 Napisano 24 Sierpień 2009 Napisano 24 Sierpień 2009 Cześć jestem tu nowy i mam kilka pytań.Do szukania militarki jaki wykrywacz będzie najlepszy i w miare nie drogi myślałem o rutusie proxima albo o fisher f5 ? który będzie lepszy ? Jaki maja zasięg ? Z góry dzięki Pozdro Karabin133
BRAT_MIH Napisano 24 Sierpień 2009 Napisano 24 Sierpień 2009 Proximę można kupić bezpośrednio u producenta. Wpisz Rutus Proxima w wyszukiwarce i masz. No, ale jak się nie zna nawet nazwy producenta to porażka. Znaczy czytać się nie chce.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.