Pablo.wpl Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo.wpl Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker&ar2r Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Piękne te sreberka posiadasz w swej kolekcji.My jak narazie 15 kopiejek w sreberku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo.wpl Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo.wpl Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Tak jak chciałeś Rafał pozdro;) tu jest też tajemniczy guzik ale trzeba mieć czas aby go doprowadzić do czytelności jak się da, pozdro i ruszaj na most :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 23 Maj 2010 Autor Share Napisano 23 Maj 2010 Na most ruszymy może podmyło go jeszcze bardziej :)Niestety obowiązki nie pozwalają na wędrówkę z wykrywaczem.No ale zawsze można do po 19 coś jeszcze pobiegać. Chwila na polu gdy z pracy wracałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 23 Maj 2010 Autor Share Napisano 23 Maj 2010 Ten prawie po ciemku tylko pod palcem zaczep wyczułem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 23 Maj 2010 Autor Share Napisano 23 Maj 2010 są sygnaturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 23 Maj 2010 Autor Share Napisano 23 Maj 2010 pierwszy cynowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Piękny grenadierek. Uwielbiam takie guziki. Królestwo Polskie. Donaszany w Powstaniu Listopadowym. Stąd ta szóstka polska cynkowa pewnie. Zwłaszcza, że wiem, że wsród kulek muszkietowych wyszło. Gratuluję guzika. Na prawdę piękny! Po oliwce może stan sie poprawi dla oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_49 Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Piękne guziczki ci wychodzą, naprawde super. O sreberkach nie wspomnę:). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 23 Maj 2010 Autor Share Napisano 23 Maj 2010 Co do sreberek mam takie jeszcze szkoda że siekaniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 23 Maj 2010 Autor Share Napisano 23 Maj 2010 może znajdę jeszcze cały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.