dario22 Napisano 14 Sierpień 2009 Autor Napisano 14 Sierpień 2009 Witam mam prosbe pomuzcie mi z namiarami gdzie mam sie wybrac w okolice na podkarpaciu jestem z Przeworska i planuje wyjazd na cala niedziele ale nie mam pojecia gdzie
Blitzkrieg Napisano 14 Sierpień 2009 Napisano 14 Sierpień 2009 Czerwona Wola, Manasterz, okopy koło Wylewy, albo dowolny piaszczysty ugorek w drodze na Jarosław albo na Sieniawe, coś znajdziesz napewno...
Paweł80 Napisano 14 Sierpień 2009 Napisano 14 Sierpień 2009 Albo idź polami z Sieniawy w stronę Czerwonej Woli.
dario22 Napisano 14 Sierpień 2009 Autor Napisano 14 Sierpień 2009 Polami z Sieniawy do Czerwonej Woli myslisz ze cos znajde ja raczej myslalem szukac w lasach
dario22 Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Napisano 17 Sierpień 2009 Witaj szukalem w okolicy wioski wylewa ale nie znalazlem zadnych okopów może moja wina ze zle szukalem ale trudno bylem takze w miejscowosci cieplice za sieniawa okres 1 wojny ale tez nic, okolice gorzyc to znalazlem stara manierke w zerowym stanie i jedna luske tak ze juz mi rece opadaja bo nic nie moge znalesc... PORAZKA
Blitzkrieg Napisano 18 Sierpień 2009 Napisano 18 Sierpień 2009 No owszem źle szukałeś, bo są okopy i coś może jeszcze wyskoczy na nich. Powiem ci jak trafić: jedziesz trasą Przeworsk - Biłgoraj przejeżdzasz przez Wylewę i jedziesz dalej może 2 km?? i jest las bukowy, stawiasz sie na skraju lasu jest droga i za drogą na północ są okopy po obu stonach asfaltu się ciagną. Enjoy
dario22 Napisano 19 Sierpień 2009 Autor Napisano 19 Sierpień 2009 Witaj a te okopy sa na otwartym polu czy w lesie...Moze bysmy sie tak gdzies razem wybrali.Skad jestes
Blitzkrieg Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 W lesie, na polu by ich już nie było... Ale las jest fajny stary bukowy, nie jakieś krzaczory. Poki co nie mam czasu żeby sie ustawić, zarobiony jestem nawet w weekendy... Może coś z początkiem września, a skąd jestem?? z szeroko pojętych okolic;)
Blitzkrieg Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 W lesie, na polu by ich już nie było... Ale las jest fajny stary bukowy, nie jakieś krzaczory. Poki co nie mam czasu żeby sie ustawić, zarobiony jestem nawet w weekendy... Może coś z początkiem września, a skąd jestem?? z szeroko pojętych okolic;)
egon10 Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 czesc Blitzkriegw TL bede w niedziele,moze jakis wspolny wypad?
jacobs72 Napisano 21 Wrzesień 2009 Napisano 21 Wrzesień 2009 te okolice sa juz przeorane do niedawna byly jeszcze dziewicze jesli chodzio kopanie ale przez ostatnie 2lata dzieje sie byle co jesli chodzi o doly ktore po sobie zostawiaja .sam jestem mieszkancem tych okolic chodze zwykrywacem to widzecosie dzieje przewaznie robia to !!!kulturalni panowie z miasta po blachach na samochodach znajomi poznawali.jeszcze znam pare miejsc nie ruszanych jak chcesz to mozemy sie spikac ja chasam z jablem i jest spoko mialem kortezamiesiac ale z ekonomi musialem go opylic
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.