kloki Napisano 13 Sierpień 2009 Autor Napisano 13 Sierpień 2009 Witam.Dziś idąc po lesie znalazłem takiego ptaszka. Biedaczek siedział sam skulony w takim dużym lesie, więc go przygarnąłem. Tylko skąd on jest?
kloki Napisano 13 Sierpień 2009 Autor Napisano 13 Sierpień 2009 Witam.Dziś idąc po lesie znalazłem takiego ptaszka. Biedaczek siedział sam skulony w takim dużym lesie, więc go przygarnąłem. Tylko skąd on jest?
kloki Napisano 13 Sierpień 2009 Autor Napisano 13 Sierpień 2009 Proszę zwrócić uwagę, że nie jest typowym pruskim orłem z pickelhauby. Skrzydła nie wyginają się ku górze, a na poziomo. Brak ornamentów na korpusie.Proszę o id
kloki Napisano 13 Sierpień 2009 Autor Napisano 13 Sierpień 2009 Oprócz tego, że zgubił koronę wszystko jest.
kloki Napisano 13 Sierpień 2009 Autor Napisano 13 Sierpień 2009 Niby tak, ale i tak się do Ciebie umywam :P
Pytanie
kloki
Witam.
Dziś idąc po lesie znalazłem takiego ptaszka. Biedaczek siedział sam skulony w takim dużym lesie, więc go przygarnąłem. Tylko skąd on jest?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.