Kobieras39 Napisano 6 Sierpień 2009 Autor Napisano 6 Sierpień 2009 guziczek z I wojennych okopów ale od czego?wtyczka okolice lotniska LWa okucie trawnik koło bloku;p ale kiedyś trafiłem na polu identyko ma ktoś pomysły?co i jak?
kopijnik2 Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 a jakiej odpowiedzi się spodziewasz?______________domniemaniaze względu na obudowę i konstrukcję od cennego sprzętu obsługiwanego bezpośrednio przez operatora"...czytaj wnętrze kabiny samolotu...
Kobieras39 Napisano 6 Sierpień 2009 Autor Napisano 6 Sierpień 2009 nie no wiesz myślałem że np od radiostacji czy coś takiego;p
kopijnik2 Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 obudowa zrobiona do szybkozłączności" - czyli specjalna, czyli zastosowanie winno to uzasadniać...lepszego uzasadnienia niż awaria życiowego systemu w powietrzu - nie znam...
kopijnik2 Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 inne rozwiązanie:zwora do przełączenia alternatywnego zasilania
Cowboys From Hell Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 Ostatnie wygląda jak ta część lampki elektrycznej w którą z boku wchodzi kabel , a w tą większą dziure wkręca się żarówke.Mogę się mylić.PZDR
8total4 Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 ostatnie to element świecznika lub żyrandola na świece..jest to ułamany kubek", w którym osadzało się świeczkę..oderwany od reszty..ciężkie?cynk? cyna?pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.