mar02 Napisano 4 Sierpień 2009 Autor Napisano 4 Sierpień 2009 Witam!Poprosze o id. tego niezbędnika Z gory dzieki
fidzir Napisano 4 Sierpień 2009 Napisano 4 Sierpień 2009 JEST TO OTWIERACZ DO KONSERW NIEMIECKI,BABKA MOJA MIALA TAKI SAM....
Benigsen Napisano 5 Sierpień 2009 Napisano 5 Sierpień 2009 Nie wiem czy oglądałeś film Pianista",pod koniec tego filmu jest scena gdzie oficer niemiecki daje Szpilmanowi otwieracz do konserw razem z marmoladą,żeby sobie otworzył puszkę z ogórkami i w tej właśnie scenie jest otwieracz taki sam lub podobny,trzeba tylko sprawdzić.
mietek Napisano 5 Sierpień 2009 Napisano 5 Sierpień 2009 Otwieracz, pewno z jakiejs knajpy, czy hotelu sopockiego.Napis wyglada na ZOPPOT, czyli przed 1945.
mar02 Napisano 4 Sierpień 2009 Autor Napisano 4 Sierpień 2009 Tak tylko ze nie wiem czy jest wojskowy i z jakiego okresu pochodzi.Ktos jeszcze pomoze ?
mar02 Napisano 4 Sierpień 2009 Autor Napisano 4 Sierpień 2009 Tak tylko ze nie wiem czy jest wojskowy i z jakiego okresu pochodzi.Ktos jeszcze pomoze ?
Pytanie
mar02
Witam!
Poprosze o id. tego niezbędnika
Z gory dzieki
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.