SaperDębica Napisano 1 Sierpień 2009 Autor Napisano 1 Sierpień 2009 Witam. Mam problem z tym wlasnie garrettem. Na ostatnim wypadzie wykrywacz zeswirowal piszczac tylko na żelazo. kolorki sygnalizowal tylko kwadracikami a dzwiekow nie wydawal. Robiac dzis testy zrestowalem go pare razy i w koncu pomogol. Dziala wzglednie normalnie. Co mu sie moglo stac? Ma ktos z kolegow na podkarpaciu takiego gareta? Mam ten wykrywacz od neidawna i moze by ktos zechcail pokazac o co w nim biega?
traper6 Napisano 1 Sierpień 2009 Napisano 1 Sierpień 2009 Prawdopodobnie przycisk Treasure Imaging" albo jak wolisz Pinpoint uległ niewielkiemu zapiaszczeniu i przyblokował się.Miałem to samo.
SaperDębica Napisano 1 Sierpień 2009 Autor Napisano 1 Sierpień 2009 Ma ktos 2500 gti na podkarpaciu albo w małopolsce?
SaperDębica Napisano 9 Sierpień 2009 Autor Napisano 9 Sierpień 2009 Ponawiam pytanie. Ma ktos 2500 gti na podkarpaciu albo w małopolsce?
rob444 Napisano 17 Sierpień 2009 Napisano 17 Sierpień 2009 Jestem z mazowieckiego ale możemy wymienić poglądy Posiadam GTI 2500 i mam sporo pytań i kilka odpowiedzi.Pozdrawiam
Lopez666 Napisano 5 Maj 2010 Napisano 5 Maj 2010 Witam.Posiada ktoś GTI w okolicach Wrocławia i mógłby pomóc w ustawieniu tego sprzętu?
robert_k Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 Witam posiadam gti 2500 jestem z podkarpacia a przebywam z reguły ciagle w Krakowie tak więc w razie potrzeby mogę slużyc pomocą ewentualnie prosze pisac mozemy sie spotkac i wymienic doswiadczenia pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.