Mruk Napisano 29 Lipiec 2009 Autor Napisano 29 Lipiec 2009 WitamBędąc na pewnym strychu moją uwagę przykuła taka oto skrzynia czy jest to jakaś wojskowa skrzynia? Dodam że była pomalowana farbą podobną do polskiej khaki, niestety więcej fotek nie posiadam, sorry za jakość ale fotka robiona telefonem.PZDR
Mruk Napisano 30 Lipiec 2009 Autor Napisano 30 Lipiec 2009 no tak:) ale czy jest regulaminowa że tak to nazwę?;) a czy jest ona dosyć rzadka? czy raczej pospolita? o cenę nie pytam bo sprzedawać nie zamierzałem, nie zamierzam, i zamierzał nie będe;)PZDR
Mruk Napisano 30 Lipiec 2009 Autor Napisano 30 Lipiec 2009 I mam pytanie czym to wyczyścić bo ma gdzie nie gdzie nalot rdzy, aby zostawić farbę i nalepkę?PZDR
Mruk Napisano 1 Sierpień 2009 Autor Napisano 1 Sierpień 2009 ponawiam prośbę pilnie potrzebuję odp po czym jest ta skrzynka mała, czy w ogóle wojenna? widac na foto jakieś miejsca na przegródki.PZDR
Mruk Napisano 30 Lipiec 2009 Autor Napisano 30 Lipiec 2009 oraz jeszcze mam pytanie jak to wygląda w całości(z pokrywą) bo niestety jej nie udało się znaleźć do kompletuPZDR
Mruk Napisano 2 Sierpień 2009 Autor Napisano 2 Sierpień 2009 ponawiam prośbę o ID tej małej skrzyneczki, chodzi mi tylko o to czy jest wogóle wojenna,wojskowa, z jakich lat? no i jakby się udało to od czego lub na co?PZdR
Mruk Napisano 29 Lipiec 2009 Autor Napisano 29 Lipiec 2009 WitamBędąc na pewnym strychu moją uwagę przykuła taka oto skrzynia czy jest to jakaś wojskowa skrzynia? Dodam że była pomalowana farbą podobną do polskiej khaki, niestety więcej fotek nie posiadam, sorry za jakość ale fotka robiona telefonem.PZDR
Mruk Napisano 31 Lipiec 2009 Autor Napisano 31 Lipiec 2009 proszę o odp w sprawie tej małej skrzyneczki, dostałem info od kumpla że to może być na jakieś pierdoły od radiostacji, podchodzi mi to pod jakąś optykę ale żadnych sygnatur nic, ale nawet jakby to nie była wojenna to się ciesze najbardziej z tej polskiej na ammo do mausa:) jeszcze ponawiam prośbę co do skrzyni od naboi do rakietnicy jak wyglądała z wiekiem, może ktoś ma jakąś fotkę:)PZDR
kowalinho Napisano 31 Lipiec 2009 Napisano 31 Lipiec 2009 Co do tej metalowej skrzynki na taśmyże od KM-u to wiem, ale czy polska może?"Zapodaj więcej zdjęć, jak możesz - polskie i niemieckie skrzynki różniły się detalami.
Mruk Napisano 13 Sierpień 2009 Autor Napisano 13 Sierpień 2009 mam drugą fotkę tej pierwszej skrzynki, może coś komuś przypomina? wygląda na jakąś wojskową? sorry za jakośćPZDR
SSzuder Napisano 8 Marzec 2011 Napisano 8 Marzec 2011 Ta mała skrzyneczka, to niemiecka na komplet zapalników i ogólnie osprzętu od S-Mine.Pozdrawiam ;)
Mruk Napisano 13 Sierpień 2009 Autor Napisano 13 Sierpień 2009 i zamknięcie, sorry za jakość ale robione telefonem, a nie targałem jej do domu nie mając pewności:)PZDR
mariusz30 Napisano 29 Lipiec 2009 Napisano 29 Lipiec 2009 witam a sprawdził kolega czy są jakieś bicia?????pozdro
michal16 Napisano 31 Lipiec 2009 Napisano 31 Lipiec 2009 Poszukaj bić pod rączką u góry i czasem pod tymi z boku . pozdrawiam
Mruk Napisano 31 Lipiec 2009 Autor Napisano 31 Lipiec 2009 dzięki, jak ją odczyszczę to poszukam, a właśnie mam pytanie jak ją oczyścić aby zostawić farbę?PZDR
Mruk Napisano 29 Lipiec 2009 Autor Napisano 29 Lipiec 2009 oraz druga skrzynka do ID to to jest chyba wrzesień i na naboje do sygnałówki perkunPZDR
Mruk Napisano 31 Lipiec 2009 Autor Napisano 31 Lipiec 2009 że od KM-u to wiem, ale czy polska może?PZDR
Mruk Napisano 31 Lipiec 2009 Autor Napisano 31 Lipiec 2009 wygląda na wojskową jakieś oznaczenia, czerwony pas i biało niebieski pas
Pytanie
Mruk
Witam
Będąc na pewnym strychu moją uwagę przykuła taka oto skrzynia czy jest to jakaś wojskowa skrzynia? Dodam że była pomalowana farbą podobną do polskiej khaki, niestety więcej fotek nie posiadam, sorry za jakość ale fotka robiona telefonem.
PZDR
43 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.