Skocz do zawartości

E-trac Minelab jest tu jakiś posiadacz?

rg77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam Pana
Interesują mnie ustawienia np chcąc szukać monet, po włączeniu: menu-user modes-select-minelab modes-coins-akceptacja na detect i yes? A jak ustawić dyskryminację na kapsle i żelazo?
Napisano
Ja też witam ! Nie wiedziałem ,że te informacje są tajne...W związku z powyższym...nie podzielę się nigdy swoimi spostrzeżeniami...Pozdrawiam!
Napisano
Nie wszyscy muszą wiedzieć że odesłałem Go do konkurencyjnego forum a po wtóre nie chce mi się pisać znów od początku postów tej samej treści lecz na innym forum. Nie ma w tym żadnej tajemnicy.
  • 7 months later...
Napisano
Przeczytałem ten wątek i doszedłem do wniosku,że mało przekonujące są argumenty typu...już gdzieś pisałem na ten temat i nie chcę,aby coś tam,coś tam...E-trac jest wbrew pozorom bardzo prostym wykrywaczem (no nie zupełnie,bo sztyca jest zakrzywiona :)) ) i w sumie jest tylko kilka możliwości poprawnego ustawienia gwarantującego natychmiastowe rezultaty...a w zasadzie drogi są dwie...albo robię od razu po swojemu,albo na bazie tego,co już jest ...Mam nadzieję,że w końcu ktoś się odważy i napisze cos bardziej konkretnego,bo ja nadal sie uczę na tym sprzęcie :) Pozdrawiam!
Napisano
Kolego Samgnus ja doszedłem do wniosku, skoro już przeleciałeś X70 oraz T2, a aktualnie ostro używasz E-tracka, to powinieneś nam wyłuszczyć swoje opinie i spostrzeżenia. Dobrze wiemy że lubisz pisać, to prosimy o wrażenia z używania tego sprzętu.
Napisano
Mintaj masz na koncie dwa posty, piszesz,że coś dobrze wiecie wypowiadając się w liczbie mnogiej,a więc insynuując,że reprezentujesz jakieś większe grono.Ja z kolei doszedłem do wniosku,że nie powinieneś wypowiadać się na tematy ,do których nic mądrego nie wnosisz i przypuszczalnie nie masz o nich pojęcia.

Pozdrawiam!
Napisano
P.S.Co do moich wrażeń...są na tyle dobre,że życzę Koledze,by miał kiedykolwiek też ich doznać z tym sprzętem.
I jeszcze jedno....X70 nigdy nie przeleciałem,jak Kol.się wyraził,a jedynie użytkowałem i nadal użytkuję szczęśliwie podobnie,jak E-Traca.

Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie