rg77 Napisano 26 Lipiec 2009 Autor Napisano 26 Lipiec 2009 Jest tu na forum jakiś użytkownik tego sprzętu?Może jakaś wymiana doświadczeń itp.
Bandzior26 Napisano 26 Lipiec 2009 Napisano 26 Lipiec 2009 Witam. Posiadam E. Co Cię dokładnie interesuje?
rg77 Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Napisano 28 Lipiec 2009 Witam PanaInteresują mnie ustawienia np chcąc szukać monet, po włączeniu: menu-user modes-select-minelab modes-coins-akceptacja na detect i yes? A jak ustawić dyskryminację na kapsle i żelazo?
jakofako Napisano 28 Lipiec 2009 Napisano 28 Lipiec 2009 Ja też witam ! Nie wiedziałem ,że te informacje są tajne...W związku z powyższym...nie podzielę się nigdy swoimi spostrzeżeniami...Pozdrawiam!
rg77 Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Napisano 28 Lipiec 2009 jakofako podziel się a ja podzielę się z Tobą.
Bandzior26 Napisano 29 Lipiec 2009 Napisano 29 Lipiec 2009 Nie wszyscy muszą wiedzieć że odesłałem Go do konkurencyjnego forum a po wtóre nie chce mi się pisać znów od początku postów tej samej treści lecz na innym forum. Nie ma w tym żadnej tajemnicy.
samgnus Napisano 28 Marzec 2010 Napisano 28 Marzec 2010 Przeczytałem ten wątek i doszedłem do wniosku,że mało przekonujące są argumenty typu...już gdzieś pisałem na ten temat i nie chcę,aby coś tam,coś tam...E-trac jest wbrew pozorom bardzo prostym wykrywaczem (no nie zupełnie,bo sztyca jest zakrzywiona :)) ) i w sumie jest tylko kilka możliwości poprawnego ustawienia gwarantującego natychmiastowe rezultaty...a w zasadzie drogi są dwie...albo robię od razu po swojemu,albo na bazie tego,co już jest ...Mam nadzieję,że w końcu ktoś się odważy i napisze cos bardziej konkretnego,bo ja nadal sie uczę na tym sprzęcie :) Pozdrawiam!
Mintaj Napisano 28 Marzec 2010 Napisano 28 Marzec 2010 Kolego Samgnus ja doszedłem do wniosku, skoro już przeleciałeś X70 oraz T2, a aktualnie ostro używasz E-tracka, to powinieneś nam wyłuszczyć swoje opinie i spostrzeżenia. Dobrze wiemy że lubisz pisać, to prosimy o wrażenia z używania tego sprzętu.
samgnus Napisano 31 Marzec 2010 Napisano 31 Marzec 2010 Mintaj masz na koncie dwa posty, piszesz,że coś dobrze wiecie wypowiadając się w liczbie mnogiej,a więc insynuując,że reprezentujesz jakieś większe grono.Ja z kolei doszedłem do wniosku,że nie powinieneś wypowiadać się na tematy ,do których nic mądrego nie wnosisz i przypuszczalnie nie masz o nich pojęcia.Pozdrawiam!
samgnus Napisano 31 Marzec 2010 Napisano 31 Marzec 2010 P.S.Co do moich wrażeń...są na tyle dobre,że życzę Koledze,by miał kiedykolwiek też ich doznać z tym sprzętem.I jeszcze jedno....X70 nigdy nie przeleciałem,jak Kol.się wyraził,a jedynie użytkowałem i nadal użytkuję szczęśliwie podobnie,jak E-Traca.Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.