Hebda Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Napisano 24 Lipiec 2009 Witam szanowne grono kolegów.proszę o ID tego..no właśnie czego?na początku myślałem że to kałamarz,ale ma widoczną na foto zawieszkę lub uchwyt.
Kubuś 2001 Napisano 25 Lipiec 2009 Napisano 25 Lipiec 2009 Przypomina jakąś wtyczkę lub gniazdko z pojazdu albo samolotu. Nie możesz tego trochę wyczyścić?
Hebda Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Napisano 24 Lipiec 2009 Witam szanowne grono kolegów.proszę o ID tego..no właśnie czego?na początku myślałem że to kałamarz,ale ma widoczną na foto zawieszkę lub uchwyt.
Hebda Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Napisano 24 Lipiec 2009 w dodatku kałamarz odpada,nie ma denka i ścianek.. ki czort?jakaś pokrywka?
Hebda Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Napisano 24 Lipiec 2009 ostatnia foto.kto coś wie proszę pisaćdodam że fant znaleziony na wypadzie z kolegą sękalem, co się okazało dzięki forum, mieszka po drugiej stronie ulicy:)pozdro
Pytanie
Hebda
Witam szanowne grono kolegów.proszę o ID tego..no właśnie czego?
na początku myślałem że to kałamarz,ale ma widoczną na foto zawieszkę lub uchwyt.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.