PG Napisano 21 Lipiec 2009 Autor Napisano 21 Lipiec 2009 Wpadł mi w ręce taki celownik, ma może ktoś pojęcie od czego? Na razie tylko wstępnie umyty, więc sygnatur się nie dopatrzyłem :)
PG Napisano 21 Lipiec 2009 Autor Napisano 21 Lipiec 2009 Wpadł mi w ręce taki celownik, ma może ktoś pojęcie od czego? Na razie tylko wstępnie umyty, więc sygnatur się nie dopatrzyłem :)
Vorax Napisano 22 Lipiec 2009 Napisano 22 Lipiec 2009 Wow z tego co widze celownik od mgiety-fajne trafienie! Pozdrawiam Vorax
PG Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Napisano 23 Lipiec 2009 Ta, dokładnie do montażu na trójnogu :) Szkoda, że tylko połowa z całości, ale może reszta gdzieś tam leży i czeka na mnie :)Pozdr.
Vorax Napisano 23 Lipiec 2009 Napisano 23 Lipiec 2009 Hm dziwne ze spece od militarki(bo ja w tym temacie jestem cienias) nie powiedzieli co to jest.Moze zmienili specjalizacje tylko na id lusek;) Pozdrawiam Vorax
Pytanie
PG
Wpadł mi w ręce taki celownik, ma może ktoś pojęcie od czego? Na razie tylko wstępnie umyty, więc sygnatur się nie dopatrzyłem :)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.