pytlik3 Napisano 18 Lipiec 2009 Autor Napisano 18 Lipiec 2009 Witam czy moglby mi ktos cos o tym powiedziec wiecej.Znalazlem to w stodole ale oprocz tego ze jest to z 2 wojny swiatowej nic wiecej niewiem.Prosze o szybka odpowiedz
pytlik3 Napisano 19 Lipiec 2009 Autor Napisano 19 Lipiec 2009 szukalem na temat nazw ktore mi podales ale nieznalazlem takich samych wron bo ja mam na srodku jeszcze takie krzyze a na innych tego niema. A ten wieniec WH tez jest troche inny na tych zakonczeniach u gory. Co nie ?
PG Napisano 19 Lipiec 2009 Napisano 19 Lipiec 2009 Orły napewno kombatanckie - Deutscher Reichskriegerbund (Kyffhäuserbund).Pozdrawiam
pytlik3 Napisano 19 Lipiec 2009 Autor Napisano 19 Lipiec 2009 Ooo dzieki :)jak wpisalem na googlech Deutscher Reichskriegerbund to wyskoczyly te same orly ale moze mi ktos powiedziec kto takie cos nosil, zaco byly dawane ??
Pytanie
pytlik3
Witam czy moglby mi ktos cos o tym powiedziec wiecej.Znalazlem to w stodole ale oprocz tego ze jest to z 2 wojny swiatowej nic wiecej niewiem.Prosze o szybka odpowiedz
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.