Rujewit Napisano 18 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2009 Witam! Dziś wyskoczyła mi taka maseczka, więc jeśli można prosiłbym o rady w celu jej konserwacji. Nie jest to maska gumowa tylko zrobiona z materiału. Wiem na pewno, że maskę będzie trza czymś natrzeć lub w czymś moczyć ale kompletnie nie mam pojęcia w czy. Wszystkie rady porady uwagi mile widziane :) Z góry dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 18 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2009 Profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 Ja bym zrobił tak:Brud przetarłbym szczotką (taką małą jak np. jest w łazience)przetarłbym szkiełka szmatką, i trzymałbym w suchym miejscu.Ciężko jest mi zresztą cokolwiek powiedzieć, bo nie wiadomo dokładnie w jakim jest stanie.Pzdr.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 18 Lipiec 2009 Share Napisano 18 Lipiec 2009 http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=maska+&ws=txt&id_forum=4&forum=ontu jest trochę o konserwacji :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.