Kafar Napisano 17 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2009 Witajcie. Poszukuję kontaktu z mieszkańcami Bydgoszczy, którzy tak jak ja interesują się historia miasta i regionu, są miłośnikami fortyfikacji i eksploracji. Być może taka grupa już istnieje tylko ja nie mam o niej pojecia a jeśli nie to stwórzmy ją razem. Kontakt ze mną GG 10439390 lub mail czarnecki1978@interia.pl. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 polecam przejrzeć dział Poznajmy Się".pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 Ja nie jestem z Bydgoszczy i na tym forum znalazłem się przypadkiem;-) Pisz na priv Kafar. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kafar Napisano 17 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2009 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.