Mruk Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 da zagram co mi tam:P do Kol.Belba to jest to co w linku?http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/dsc001791.jpgPozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Panowie jeszcze niecałe dwie godzinki i poznacie zwycięzce albo fant zostanie w mojej kolekcji.Gleba to 6 klasa marycha jest bez smaku ma czarny smolisty tym i posmak gumiaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibol Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 240 pp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Może odznaka Canadian Infantry Corps? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2009 Mam nadzieję,że o 10 pokażesz ten piękny fant,bez względu na to,czy ktoś trafił,czy nie.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 mi to podchodzi też pod coś carskiego, pewnie to jest carska odznaka pułkowa lub odznaka strzelecka, lub coś w tym kierunku. A może to jest odznaczenie RAF dla pilotów, hę?;)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 jeszcze 40 minut i po ptakach. Starajcie się panowie bo umknie wam piękny fant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2009 A może poszli do lasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 coz za inteligentna odpowiedz na pytanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2009 Zgubiłeś kropkę nad o.A Pytanie zadałem sam sobie:)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Jakaś odznaka komandosów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 może coś harcerskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 odznaka niemiecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Wiem!!! Carska odznaka pracownika kolei. Tak??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 mi to wygląda na odznake pułkową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 jak to zobaczyłem pod grudką ziemi to pomyślałem o wszystkich rzeczach wymienionych powyżej. ale prawa Murphiego są święte... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 pokaż co to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 TAK WYGLĄDA FANT W CAŁEJ OKAZAŁOŚĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 haha ;D kto by sie spodziewał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibol Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Dobrze, że nie wygrałem...;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 A przypuszczałem że to jakaś ozdoba, ale bym nie zgadł że taka. Szkoda że nikt nie wygrał, ale była przynajmniej fajna zabawa :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Heh dobre. A ja do końca walczyłem myśląc, że za darmoche pozyskam jakąś super odznake.Pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Moje pierwsze skojarzenie i po chwili wielkie rozczarowanie.DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA UDZIAŁ W ZABAWIE I ŻYCZĘ SAMYCH WSPANIAŁYCH FANTÓW POZDRAWIAM BELBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2009 No dałeś do wiwatu belba. Myslałem jak zibol(szarotka)potem Seals?A wyszło fajne okucie.Sprytnie. Myśle,że możemu się dalej bawić? Przecież to HP.Pozdrawiam i dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.