Poszukiwacz bunkrów Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Napisano 11 Lipiec 2009 Czy ktoś zna dobre miejsce do kopania na Zamojszczyźnie albo w okolicach Szczecina?
michal16 Napisano 11 Lipiec 2009 Napisano 11 Lipiec 2009 i co liczysz że ktoś Ci powie miejscówkę , na Zamojszczyźnie jest sporo fajnych miejsc . pozdrawiam
Ravfal Napisano 11 Lipiec 2009 Napisano 11 Lipiec 2009 Spory rozrzut masz kolego.... Zamojszczyzna-Szczecin
Poszukiwacz bunkrów Napisano 16 Lipiec 2009 Autor Napisano 16 Lipiec 2009 hehe...W Szczecinie to ja mieszkam a na zamojszczyzne niedługo jadę.Już jedno dobre miejsce tam znalazłem.Ale jest już trochę rozkopane.W Szczecinie mam też dobre miejsce ale zbyt rozległe.
dzieci3 Napisano 16 Lipiec 2009 Napisano 16 Lipiec 2009 Zapraszamy,polmosów ci u nas dostatek,a i wszelakiego śmiecia pod dostatkiem,a najwięcej koło Tereszpola:lodówki,telewizory,materace po kanapach no i oczywiście czarna jagoda wszechobecna.Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.