Adam_ Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2009 Naprawdę czyściłem, patrzyłem pod lupą i o ile nic nie zdeformowało liczb to widzę 192X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 ja na łusce od Mausera widzę 67 co występuje głównie na polskich łuskach (67%mosiądzu, 33% cynku)a guzików gratuluję, ja rzadko je wyciągam. jak na początek to spoko fanty. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_ Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2009 Co to za śruba ? A za nazwę płynu dzięki, poszukam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_ Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2009 I kolejna łuska, niestety nic z tych rzeczy mnie nie interesuje, nieustannie będę poszukiwać wszelakich odznak : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 to co z tymi żeczami zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 łuska chyba też od pepeszy ale słabe zdjęcie, jak możesz to zrób przy lepszym świetle. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manian Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Jeśli jest pełna data i 67 to pewnie, jakaś z tych http://www.zakee.ionichost.com/Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_ Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 Łuski wróciły do lasu.Jak pisałem, w domu nie będę trzymać niczego oprócz kolekcji medali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manian Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 He he jaki wybredny :) No ale nic, powodzenia z tymi medalami :)Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_ Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 A tam wybredny, odznaczenia też mogą być :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 a z kąd jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.