Cowboys From Hell Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 Wczoraj znów się wybrałem do lasu i po drodze spotkałem znajomego stojącego przeważnie pod sklepem.A że kiedyś p[ostawiłem mu piwo to on też o mnie nie zapomniał.Dał mi parę rzeczy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 Płomyczek 1.1.1949Przyjaciel 23.4.1950Przyjaciel 21.12.1949 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 Rajska jabłoń tom drugi1948 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 A teraz wykopki:Wszystkie prawie monety na jednym metrze kwadratowym.Musiały się komuś wysypać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 Przemyte tylko wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 To mnie zdziwiło 10 centów z Holandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 Ale pomyślałem że się zdarza no i szukałem dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 No i trafiłem to...No i teraz to już nie wiem...Skąd na dolnym śląsku Belgowie??Kiedyś trafiłem też holenderskiPrzemyte tylko wodą Czym najlepiej czyścić?(Na razie oliwa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 Sygnowane:J.F.J.Fonson BRUXR.J.DEROOSTERBRUXELLESNa razie wszystko Zaraz znów tam ide.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 Byłbym zapomniałJeszcze to.KlamerkaSzczątki butelki spod słupka granicznegoI jakies 2 identyczne aluminiowe elementy, ale nie wiem co to może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz1977 Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Żołnierze niemieccy mieli zwyczaj nosić przy sobie monetę z kraju w którym walczyli. Był to dość powszechny zwyczaj. Posiadacz tej zguby prawdopodobnie walczył w Holandii zanim trafił w Twoją okolicę. Sam trafiałem kopiejki, złotówki, franka, monetę z GG. pozdr J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Odnosnie guzikow belgijskich.Swego czasu niemiaszki trafili potezne sklady umundurowania belgijskiego.Poniewaz z zaopatrzeniem sie nie przelewalo to duza czesc oddzialow pomocniczych i Volkssturmu zaopatrzyli wlasnie w belgijskie mundury.Szczegolnie widoczne to bylo pod koniec wojny.Sam tez trafialem na swoich terenach te guziczki.Pozdrawiam Vorax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 Dziękuje chłopaki!!Można na was liczyć:)A to już z dzisiaj.Wróciłem w to miejsce, i zaczynało być dobrze ale im więcej trafiałem to proxima bardziej szalała.Myślałem że to przez deszcz.Później to już myślałem że się coś popsuło...Ale okazało się że przez środek mojej miejscówki w której coś w końcu zacząłem znajdować idzie linia wysokiego napięcia:/Ale przynajmniej to nie wina wykrywacza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 DrobnicaNareszcie jakiś groszek się trafił.Na dole medalik zrobiony z 50 fenisipołówka belgijskiego, a to po prawej to nie wiem ale chyba też był guzik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 I jeszcze takie jedno.Zegarek i pilniczek.zegarek nie ma przodu i środka, ale i tak fajny.(wrzucę go do ID) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2009 Dostałem od brata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 One są aluminiowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 One są aluminiowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Sory że asz tyle bo się wcieło mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 a nie srebrne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2009 Srebro jak nicTylko jedyny sposób na nie to był sok z cytryny ,bo były zalewane przez rzekę i pozostał zielony nalot który nie chciał zejść.Dlatego tak wyglądają.Ale mi się nawet takie podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.