Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 Witam wszystkich.Zakładam wątek z moimi znajdkami które posiadam, lub które dopiero wpadną w moje ręce.Jeżeli ktoś coś będzie wiedział na temat posiadanych przeze mnie przedmiotów to proszę pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 Bagnecik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 Ktoś coś może powiedzieć o tym bagnecie?Interesuje mnie dlaczego jest cały metalowy?(Jakiś geniusz próbował go ostrzyć:( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 Fur treue im verein :)Słaby stan ale cieszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 2 strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 Klamerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 2 str. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 Pytanko małe...Czy takie zawieszki do kluczy jak ten na dole były produkowane w czasach 2 wś?Ja znalazłem swoją dość głęboko na pozycjach czołgów niemieckich stojących w 2 wś w mojej miejscowości.Ale różne rzeczy tam wychodzą...Przeważnie śmieci z naszych czasów...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 Kilka monet PRL i fajny słoiczek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 List Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 Data8/.4. 1895 :)Znaleziony na strychu pod podłoga.Ale nie potrafię przetłumaczyć:(Może ktoś pomoże??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 Środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Bagnet, który jest na zdjęciach, jest bagnetem zastępczym niemieckim, ale niech się wypowiedzą fachowcy od bagnetów, co do zawieszki do kluczy, często były wykorzystywane jako nieśmiertelniki(mam dwie takie, znalezione na miejscu walk Volkssturmu, poza tym wyszła jeszcze blaszka z napisem HANS KLEIN z jednej strony, z drugiej - DANZIG) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 Dziękuje bardzo kolego.Wszystkie informacje mnie cieszą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 Friedrich Wilhelm i przyjaciele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 Prawie prezydent... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 Buteleczki.Po lewej:DOLORSAND.R.W.ZAUSSERLICHPo prawej chyba po lekach.Od dołu tylko cyferka 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 ?2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2009 2 medaliki, zegarek i jakiś wisiorek lub ozdoba (pogięta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2009 1.Po lewej sygnecik (chyba pruski)Po prawej stary pierścionek (może ktoś wie z jakiego okresu?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2009 2Na sygnecie po lewej widać krzyż, a na pierścionku resztki srebrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.