Mruk Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2009 WitamTo mój pierwszy post na forum i mam pytanie, może ktoś używał tego zasobnika, jak jest z jego noszeniem czy jest wygodny, czy można go porównać do alice czy jest lepszy czy gorszy? Z góry dzięki za info.http://www.lubawa.com.pl/indexw.php?pid=29Pozdr.PS. Oraz mam pytanie o kamizelkę tejże firmy, jak z wygodą itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 7 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2009 Proszę o odp, nawet te osoby co nie używały a miały te sprzęty chociaż raz w ręku, i jak je oceniają? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Witam, wiele lat korzystałem z tego zasobnika, znajomy ma alicje, ma parę patentów lepszych od lubawy. Ale pierwsze pytanie do czego go potrzebujesz bo jeśli na krótkie wyprawy jest nie wygodny. Kieszenie zewnętrzne są mało poręczne na osprzęt potrzebny. Raczej do rzadkiego korzystania, bo kieszenie sa zamykane na zamek błyskawiczny. Zasobnik jest pojemny, ale jak napisałem jest dobry na wyprawy powyżej 5 dni. Jeśli planujesz krótsze wyprawy....odradzam i proponuję rozejrzeć się za czymś innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 7 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2009 WitamAha, rozumiem, no potrzeba mi na wyjazdy powyżej tygodnia, a jak jest z wygodą noszenia? A co możesz polecić w polskim kamuflażu pantera do 150-200zł? (najlepiej ze stelażem)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 7 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2009 A czy ten zasobnik ma jakieś taśmy do oporządzenia tak jak alice? Bo nigdzie nie mogłem znaleźć lepszych zdjęćPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 7 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2009 http://www.allegro.pl/item681679492_plecak_zasobnik_piechoty_gorskiej_wp_nowka.htmlrozmyślałem nad czymś takim, ale cena zaporowa a z demobilu go raczej nie dostanę:(PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 7 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2009 Proszę o odp, jeśli ktoś ma powyższy plecak używany a jest mu zbędny lub po prostu ma na sprzedaż to proszę o info na GG 9786328Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Mruk, odpuść sobie ten syf z Lubawy. Pamiętaj, że to nie plecak tylko zasobnik desantowy-jest to znaczna różnica. Miałem wątpliwa przyjemność używać tego badziewia. Nawet jako zasobnik desantowy się nie sprawdzał. Polecam Ci produkty tej firmy http://miwomilitary.plChłopaki są starymi praktykami, i wiedzą co robią. Mam trochę ich rzeczy i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2009 tylko znowuż na miwo nie maja dużych plecaków:( mają małe a dużych(ok.90L) znaleźć nie mogę:( no nic dzięki za pomoc, może coś znajdę, a jak oceniasz kamizelkę lubawy?PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2009 heh krótko i na temat;) poszukam czegoś dzięki za pomocPozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 No tu bym z AKMS bym polemizował, bo w swojej jeśli tak można powiedzieć klasie jest jednym z lepszych nosideł ze stelażem. Dodatkowych taśm na oporządzenie brak. Fakt faktem do skoków nie był to najlepszy sprzęt, ale w tej cenie trudno znaleźć coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2009 http://www.allegro.pl/item681679492_plecak_zasobnik_piechoty_gorskiej_wp_nowka.htmlbęde szukał używańca, widziałem w zakończonych na ALL po 200-250zl to akuratna cena, teraz są tylko pustynne więc muszę śledzić aukcje:)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 NEPTUNAK, możemy polemizować, heh. Trochę się nanosiłem tego zasobnika (a wcześniej tzw. kostki desantowca). Wynalazek z Lubawy byłby dobry na okres PRL-u, a nie na współczesne czasy. Nie ta generacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 AKMS, może inaczej nie na 2000 rok już był przestarzały. Ja też się nanosiłem i starego typu i Lubawe. Jak na tamte osiągi i lata był dobry. Choć nie dopracowany, nowe zasobniki piechoty górskiej są do duu...py Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.