Qvaku Napisano 4 Lipiec 2009 Autor Napisano 4 Lipiec 2009 Proszę o pomoc w identyfikacji nieśmiertelników i w miarę możliwości o dodanie krótkiej historii jednostki. Niestety jestem totalnym laikiem w tym temacie. Z góry dziękuję za pomoc.10/ Ers.Rgt.Div. H.G
zibol Napisano 4 Lipiec 2009 Napisano 4 Lipiec 2009 Czy oryginał nie wiem.. ale 10 zastępczy regiment dywizji Herman Goering. Może ktoś bardziej fachowo...
coriolan Napisano 4 Lipiec 2009 Napisano 4 Lipiec 2009 10 kompania pułku zapasowego dywizji Hermann Goring
Qvaku Napisano 4 Lipiec 2009 Autor Napisano 4 Lipiec 2009 Rewers (przebita stara jednostka)lei. Heimatflakbattr. 10/I
coriolan Napisano 4 Lipiec 2009 Napisano 4 Lipiec 2009 Polizei Verwaltung - administracja policji GdańskSchwere Heimat Flak Batterie 237/ - 237/I ciężka bateria przeciwlotnicza,terytorialna /ojczysta"/leichte - lekka 10/I613 turecko-kaukaski batalion szkoleniowy i zapasowy - ochotnik
coriolan Napisano 4 Lipiec 2009 Napisano 4 Lipiec 2009 http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Kasernen/Wehrkreis20/KasernenDanzig-R.htm
Pytanie
Qvaku
Proszę o pomoc w identyfikacji nieśmiertelników i w miarę możliwości o dodanie krótkiej historii jednostki. Niestety jestem totalnym laikiem w tym temacie. Z góry dziękuję za pomoc.
10/ Ers.Rgt.Div. H.G
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.