smugler Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Proszę o pomoc w ustaleniu od jakiego naboju jest ten pocisk tak ładnie oznakowany. Pierwszy raz coś takiego spotkałem, albo pierwszy raz zauważyłem? Dł. pocisku 40mm Średnica dołu 6mm.
ZUBIKED Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Średnice - kaliber mierzy sie w najszerszym miejscu poisku kolegoA pocisk jest od amunicji systemu Lebel . Nie znam tych bićAle sadze ze to będze Brytyjska profdukcja dla Francji z 17 roku
ZUBIKED Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 hehe jak jaro kończył pisać ja zaczynałem prawdopodobnie
smugler Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Fajnie,że Ktoś ma taką wiedzę i dzięki za szybką odpowiedź !!!
smugler Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Przepraszam, następnym razem podam prawidłowy kal. !!!! :}
mietek Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 BMM, jednak Francja: BMM Établissements Boyselance & Munie, Le Mans
Question
smugler
Proszę o pomoc w ustaleniu od jakiego naboju jest ten pocisk tak ładnie oznakowany. Pierwszy raz coś takiego spotkałem, albo pierwszy raz zauważyłem? Dł. pocisku 40mm Średnica dołu 6mm.
8 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.