foxo2 Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Część podziemna tego obiektu wygląda na bunkier. Dołanczam zdięcie wejscia głownego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxo2 Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Na kolejnym zdjęciu widać 2 futryny po masywnych dzwiach nie licząc tej na 1 zdięciu. Łącznie wejscie główne do obiektu było zabezpieczone 3 masywnymi dzwiami. 2 futryny znajdują sie zaraz za 1 futryną widoczną na 1 zdięciu po prawej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxo2 Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Na kolejnym zdjęciu widać korytarz główny. Po prawej i lewej stronie znajdują się pomieszczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 szczerze nic nie widać masz może zdjęcie zewnętrzne tego obiektu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxo2 Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Na chwile obecną nie mam zdjęcia zewnętrznego ale moge pokierować gdzie się znajduje. Niedługo postaram się zrobić i zamieścić zdjęcia zewnetrzne na chwile obecną posiadam tylko zdjęcia pomieszczeń wewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxo2 Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Zdjęcie zewnętrzne obiektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 może schron OPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxo2 Napisano 2 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2009 Nie wykluczone chociaż może to być jakiś magazyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghost the dark Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Byłem tym obiekcie parę razy i nawet mam kilka zdjęć niestety nie mogę dodać swoim za duża rozdzielczość i sprawdzają moje posty i się nie orientuje czy można do innego autora zdięcia dorzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxo2 Napisano 16 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Postaraj się zmienić rozdzielczość, do każdego swojego postu możesz dodać zdjęcie u innego autora tematu na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghost the dark Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Dzięki za informacje skorzystam z rad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.