Skocz do zawartości

Tesoro DeLeon

dino73

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
po wielu godzinach czytania różnych postów i opinii o różnych wykrywaczach postanowiłem że następcą ace 250(miałem tydzień fishera 1225x ale niepodpasował mi)będzie piszczałka ze stajni Tesoro akurat krajowy diler Tesoro sprzedawał używanego DeLeona ,więc go zamówiłem.
Na początku przyszłego tygodnia powinien już u mnie być,już nie mogę na tyłku usiedzieć ponad miesiąc bez kopania dołków zaczyna odbijać się na mojej psychice hehe
Może ktoś z kolegów pracował z DeLeonem i może mi udzielić wskazówek na początek.
Napisano
Dyskryminacja równo na iron", treshold na godz. 13(przeważnie),czułość 10. Wykrywka na prawdę bardzo dobra, nie będziesz żałował. Nie będę pisał co nim znalazłem szkoda czasu, po prostu skuteczny sprzęt.
Napisano
dzisiaj przyszła paczka z DeLeonem od Pana Andrzeja(Raned)super zapakowana.
Złożyłem wykrywacz i zacząłem testy o zgrozo na ogródku na trawniku żona jak zobaczy to będę miał niezłą litanie.
Jako że miąłem jeszcze wątpliwości co do działania wykrywacza zadzwoniłem do Pana Andrzeja który mi wszystko wytłumaczył bardzo miły i rzeczowy człowiek.
Na początek wykopałem wkładkę do zamka oczywiście nieśmiertelny polmos mi się trafił i jakieś kawałki alu.
Napisano

i zobaczcie co mi się przytrafiło oczywiście chodziłem w trybie dyskryminacji,nie wiem jak było głęboko ale na fotce po sztychówce widać że było sporo z ace takich dołków nie kopalem chociaż też go na początku testowałem na tym trawniku.
Najpierw wyszła piasta od koła od roweru ,potem kawałki kamionki,porcelany,głębiej jeszcze były jakieś fragmenty żelazne ale głębiej już nie kopalem.
wygląda mi to na poniemieckie śmieci.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie