nurzec Napisano 24 Czerwiec 2009 Autor Napisano 24 Czerwiec 2009 Trafiłem taki pocisk moździerzowy. Saperom jakoś nie zgłosiłem bo taki mały kaliber. Wie może ktoś kto go nosił?. Obok było kilka guzików kropeczek" i gwizdek.
tyfus Napisano 24 Czerwiec 2009 Napisano 24 Czerwiec 2009 trafiłem identyczny gwizdek :) niestety mój był bez uszka :)
nurzec Napisano 24 Czerwiec 2009 Autor Napisano 24 Czerwiec 2009 Trafiłem taki pocisk moździerzowy. Saperom jakoś nie zgłosiłem bo taki mały kaliber. Wie może ktoś kto go nosił?. Obok było kilka guzików kropeczek" i gwizdek.
nurzec Napisano 24 Czerwiec 2009 Autor Napisano 24 Czerwiec 2009 Z tyłu mocowanie szpilki, na zdjęciu nie widać ale jest wklęsły. Wykonany chyba z cynku.
nurzec Napisano 24 Czerwiec 2009 Autor Napisano 24 Czerwiec 2009 Jeszcze fotka dla uspokojenia sumienia, żeby nikt nie pytał czy ma zapalnik.
Pytanie
nurzec
Trafiłem taki pocisk moździerzowy. Saperom jakoś nie zgłosiłem bo taki mały kaliber. Wie może ktoś kto go nosił?. Obok było kilka guzików kropeczek" i gwizdek.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.