gulon Napisano 20 Czerwiec 2009 Autor Napisano 20 Czerwiec 2009 czesc jestem nowicjusz,,mam propozycje cibola,, czy teknetics 4000.moze ktos doswiadcony moze mi podpowiedziec,,co by dla mnie bardziej pasowalo....cena podobna,,,
Raned Napisano 21 Czerwiec 2009 Napisano 21 Czerwiec 2009 To Ty musisz zdecydować. Podczas gdy Cibola to wykrywacz bardzo znany i jest w kraju ok. 400 użytkowników to Delta 4000 jest nowością, której jeszcze w Polsce wysoce prawdopodobnie nikt nie ma i nie oczekuj, że dostaniesz od innych wiarygodną informację, a co najwyżej będą Cię namawiać na inny wykrywacz, bo to jest na forach standard. Obsługa Delty 4000 jest prosta, intuicyjna, sprawdziłem ten wykrywacz i ma wszystko co średniej klasy wykrywacz mieć powinien. Te wykrywacze różnią się wieloma cechami, jeden jest analogowy drugi cyfrowy, Cibola pracuje na 14,5 kHz, Delta na 7,8 kHz, jeden ma gałki drugi klawiaturę foliową itd. Którykolwiek wybierzesz będzie dobrze.
gulon Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Napisano 21 Czerwiec 2009 Dziekuje wam za odpowiedzi..Jezeli chodzi o pytanie ,,co bede szukal,,nie jestem jeszcze sprecyzowany...Wiadomo trzeba czasu zeby zrozumiec sprzet,,a na razie chyba potrzebuje cos bardziej uniwersalnego,,a czas pokaze..
Saper93 Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 Delta fajnie sie prezentuje, jest lekka i ma wyswietlacz, no i procesor. Ale jak bym miał kupować teknecisa to tylko Omege, ze względu na cewke 25cm, a nie 21 jak reszta. Jednak tesoro budzą we mnie takie uczucie potegi. Nie ma tak dobrych wykrywaczy analogowych o takiej mocy i dyskryminacji, no chyba ze te starsze white'sy Di PRO... Wiec wybrałbym Cibole, lekka, prosta, przy dłuzszym chodzeniu bez problemu zidentyfikujesz co w ziemi piszczy po sygnale. Nie reklamuje tutaj tej marki, tylko wyrazam swoja opinie. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.