Skocz do zawartości

Jabel czy Garrett ACE 150

Rafman

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam mam dylemat pomiedzy kupnem Garretta ACE150 a Jabla .Mieszkam niedaleko lasu w ktorym jest dużo sztolni i toczyła się tam 2wojna .Jeśli chciałbym poszukać militariów ,który sprzet jest odpowiedniejszy ?Z tym ze na razie mam 300 zl i nie wiem czy zbierać dalej .
Napisano
Witam.Według mnie na militaria lepszy jabel, na na drobne przedmioty ace. Tylko ace ma dyskryminację , a jabel nie i to jest denerwujące . pozdrawiam
Napisano
nie zabardzo masz wybur bo za 300 zł nie kupisz Garrett ACE 150 jak na militarke to owszem jabel a za 20 zł więcej masz protona z słabą dyskryminacją
Napisano
Dzieki za porady:) Chyba kupie Jabla ,wole cos tanszego na poczatek , mam tak ze czyms sie pobawie 2-3 tyg i mi sie juz nudzi !Jesli mnie to naprawde zafascynuje to uzibieram sobie na lepszy sprzet :)
Napisano
Jeżeli w lesie masz militaria to jabel albo pulsar ja ma pulsara i trzepie militaria jak zły czasami nakopie się tez odłamków ale da się znieść kurcze muszę sprzedać pulsara żałuje trochę ale trudno
Napisano
jak kupisz ace to znajdziesz wiecej drobnicy ktora cześciej jeś wartościowsza od stalowego ścierwa w postaci np drucikow ktora znajdziemy impulsowym statykiem bez dyskryminacji:) moja rade mozesz potraktować dość poważnie bo przez długi czas używałem obu tych wyrrywaczy tj. jabel i ace i wiem czym wiecej można znaleść. dozbieraj i kup ace ktory też nie jest idealny ale coż sie można spodziewać za taka cene

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie