Rafman Napisano 15 Czerwiec 2009 Autor Napisano 15 Czerwiec 2009 Witam mam dylemat pomiedzy kupnem Garretta ACE150 a Jabla .Mieszkam niedaleko lasu w ktorym jest dużo sztolni i toczyła się tam 2wojna .Jeśli chciałbym poszukać militariów ,który sprzet jest odpowiedniejszy ?Z tym ze na razie mam 300 zl i nie wiem czy zbierać dalej .
michal16 Napisano 15 Czerwiec 2009 Napisano 15 Czerwiec 2009 Witam.Według mnie na militaria lepszy jabel, na na drobne przedmioty ace. Tylko ace ma dyskryminację , a jabel nie i to jest denerwujące . pozdrawiam
Marek94 Napisano 15 Czerwiec 2009 Napisano 15 Czerwiec 2009 nie zabardzo masz wybur bo za 300 zł nie kupisz Garrett ACE 150 jak na militarke to owszem jabel a za 20 zł więcej masz protona z słabą dyskryminacją
Graudenz 18 Napisano 15 Czerwiec 2009 Napisano 15 Czerwiec 2009 Dozbieraj trochę grosza i kup Ace jakiegoś będziesz z niego z pewnością zadowolony.
Rafman Napisano 15 Czerwiec 2009 Autor Napisano 15 Czerwiec 2009 Dzieki za porady:) Chyba kupie Jabla ,wole cos tanszego na poczatek , mam tak ze czyms sie pobawie 2-3 tyg i mi sie juz nudzi !Jesli mnie to naprawde zafascynuje to uzibieram sobie na lepszy sprzet :)
kubalament Napisano 15 Czerwiec 2009 Napisano 15 Czerwiec 2009 Jeżeli w lesie masz militaria to jabel albo pulsar ja ma pulsara i trzepie militaria jak zły czasami nakopie się tez odłamków ale da się znieść kurcze muszę sprzedać pulsara żałuje trochę ale trudno
sławek1989 Napisano 15 Czerwiec 2009 Napisano 15 Czerwiec 2009 jak kupisz ace to znajdziesz wiecej drobnicy ktora cześciej jeś wartościowsza od stalowego ścierwa w postaci np drucikow ktora znajdziemy impulsowym statykiem bez dyskryminacji:) moja rade mozesz potraktować dość poważnie bo przez długi czas używałem obu tych wyrrywaczy tj. jabel i ace i wiem czym wiecej można znaleść. dozbieraj i kup ace ktory też nie jest idealny ale coż sie można spodziewać za taka cene
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.