max 23 Napisano 14 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Koledzy ,jesli kogos interesuje to wiem gdzie sa cześci czołu.Nie wiem jaki typ ale raczej niemecki bo spawy wokołowłazu wogóle nie rdzewieja.Wygladaja jak by były z jakiegos jasnego metalu.Tak samo spawy łaczace stalowe płyty pancerza sa z takiego samego nierdzewnego materiału.Jeżeli ktos bedzie zainteresowany to podam wiecej wiadomości.Pozdro...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Na tych częściach nie ma napisów ,po których można by było zidentyfikować pojazd?Jak możesz to zamieść zdjęcia tych części na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max 23 Napisano 14 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Około środy zrobie foty i załaduje .Napisów nie widziałem.Sa to cztery stalowe płyty .kazda z nich ma około 1metr na 2metry. Jedna ma pośrodku właz.Cały ten majdan lezy jako mostek nad strumieniem.Grubosc tych płyt jest duza około 5 cm.Jedna ztych płyt wyglada jakby była z bocznej częsci pojazdu.POZDRO.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panther111 Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 az sie za glowe chwycilem.jak milo i lzej sie zrobilo na sercu.odrazu do zeczy i bez zadnych osmieszajacych komentarzy.tak warto przedstawiac nawet najmniejsze informacje ze cos gdzies jest.niekoniecznie zaraz musi byc cos w stylu ze to bujda i tak podobnie.koledzy opanujcie sie ze swoimi docinkami.nawetb jesli to nie czolg albo np nie niemiecki warto to sprawdzic.jestem rowniez ciekaw co takiego lezy jako mostek nad strumieniem:),max23 nie trac ochoty nawet jesli ktos ci tu doskoczy nie odpowiednimi docinkami....pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Zobaczysz Panther111 co będzie rano gdy sie wszyscy obudzą!Ten wątetek zaroi się od złośliwych i ironicznych komentarzy jak to bywało wcześniej.Obym sie mylił ,bo i ja chciałbym żeby normalność zawitała na forum a błazny i trole odeszły od komputerów!Nawet jak będzie tu pełno głupich wpisów to się max nie przejmuj i rób swoje!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Dokladnie czekamy na foty, a ci co pisza ze swiatelka sie jeszcze swieca i cos tam jesczcze to wiadomo, tacy z nich milosnicy przeszlosci jak pisza w swoich postach. Wiec czekam na ciekawe fotki, nowe wiadomosci na ten temat. Bede kibicowal" temu tematowi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panther111 Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 no no co za cisza.chyba nasze komenty poskutkowaly:)jak w koncu wiadomo co to bedzie.moze nie trzeba bedzie kibicowac tylko odrazu sie do pracy wziasc i wkrotce cos z tych blach bynajmniej jesli nie powstanie pomoze do odbudowy czegos co juz jest?pozdrawiam i zycze zapalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panther111 Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 dla tych co sie nudza.czekajac na fotki.tu ciekawy link z pantera ktora testuja amerykanie w czasie wojny.dzwiek co przyprawia o szybciejsze bicie serca:)a i to jak sie zwinnie porusza(nie nadaremno nazywa sie panther)pozostawiam wam do oceny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panther111 Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 http://www.youtube.com/watch?v=L0ELzrsV_zM&NR=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek94 Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 max 23 jak z tymi fotami bo czekam i czekam a tu nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max 23 Napisano 16 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Koledzy.Foty postaram się żeby były jutro poniewaz żeby je zrobic muszę pojechac około50 km od domu a nadmieniam że pracuję a więc sami wiecie jak to jest...POZDRO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 No to czekamy cierpliwie.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Witam,max23 wspomniał o mostku.Może chodzi o ten mostek z płyt od T34 w okolicach Radomia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Wspomniany właz.Na forum też już było kiedyś to opisane,te fotki pochodzą z Odkrywcy.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nahm01 Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 podobny temat był w programie Było nie mineło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegna85 Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Dokładnie, tylko tam nie były blachy od T-34 tylko od działa samobieżnego, chyba Su-85 ale dokładnie nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max 23 Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Tak jest,to chodzi o ten sam mostek co pisze Zebu .Fotki zaraz będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max 23 Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 jak załadowac te fotki jeżeli maja wiecej niz 120 kb,bo chcę ich załadowac ale maja one 1,45 mb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 programem Infran View zmniejszysz, paintem tez się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubelek86 Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 A nie IrfanView ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 to jest tył od T-34 i pokrywa chłodnic od IS'ana podstawie tego co jest na fotkach nie da się powiedzieć czy to czołg czy któreś z dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max 23 Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Mam te foty w bardzo dobrym wykonaniu ale niestety niewiem jak sobie poradzic żeby ich zmniejszyc na 120kb i wysłac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max 23 Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 wyślij mi zdjęcia na priva a ja pomniejsze i ci wstawię.aniapietnoczka@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max 23 Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Kijow dzieki za pomoc ,juz wysyłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.