dago2 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 carskie kopasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 kompasy, a raczej to co z nich zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2009 to moja klamerka i trochę drobiazgów ale nie z Mazurskich lasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapajew231 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Urzędnik obszaru urzędowego Muschaken... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapajew231 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Połówka pruskiego nieśmiertelnika. Właścicielem był Johann Długonski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Nieśmiało zapytam- czy się aby Działy na Forum nie zamotały? Zaczęło się od ustawki ( stąd SiI ) a teraz Nasze Odkrycia...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapajew231 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Prosił o fanty z Tannenbergu to je ma-dago pokazuje carskie,ja pruskie-wszystkie z tereny walk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2009 dzięki Czapajew za fotki wyruszę tam za dwa tygodnie w niedziel może i ja coś trafię pozdrawiam BelBa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.