Skocz do zawartości

czy warto kupic

spid3r

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam, chciałbym zakupić WYKRYWACZ METALI 3300 PROFI jakie macie opinie na jego temat ? jesli chcialbym poszukiwać przede wszystkim mniejsze rzeczy to sie on nadaje czy to strata pieniedzy ?
Napisano
dziekuje wam bardzo za pomoc, tak myslalem ale wolalem sie upewnic, zbieram na ace 250 :) mam dobre miejsce gdzie sie rozbrajali niemcy uciekajac przed ruskimi :) ale potzrebuje cos dobrego bo jest duzo naniesionej ziemi przez wylewajaca rzeke. chyba ace 250 bedzie odpowiedni ?
Napisano
kolego poczytaj sobie w wyszukiarce, bylo duzo tematów o MD. Nie znam nikogo kto by pozytywnie o nich pisał. Małe chinskie raczki zrobiły zabawke do piaskownicy. Nazbieraj troszke wiecej i nie badz wyrywny.
Napisano
Wiem, że to nie najlepsza rada ale zamiast MD kup jabelka z małą cewką.Co prawda nakopiesz sie ''śmieci'' ale przynajmniej coś znajdziesz :))
Napisano
JABEL na allegro stoi za 210,00 plm
http://www.allegro.pl/item660329942_wykrywacz_metali_jabel.html

lub mozesz kupic PULSAR IV dziala na tej samej zasadzie co jabel ale ma wlacznik i kontrolki stanu baterii

http://www.allegro.pl/item661571628_polski_wykrywacz_metali_pulsar_iv_gwarancja_2_l.html
Napisano
Co do pierwszego linku, to ja podchodziłbym z dystansem do tego sprzętu.Znam 2 ludzi, którzy go kupili i ogólnie jest ok, aczkolwiek zasięg graniczny jest raczej przesadzony.
Napisano
Pulsar IV nie ma dyskryminacji bo to tylko pi. Na pewno lepszy będzie ACE. Fakt że kosztuje 4x drożej a jest za to o niebo lepszy od pulsara. W cenie nowego ACE kupisz używanego solarisa lub ultre, sam używam. Wcześniej miałem ACE 150 i jak ostalem solarisa to zasięgi były dla mnie szokiem ( oczywiście pozytywnym :)) Tylko trochę skomplikowany dla początkującego, ale po kilku godzinach już się rozumiemy. Twój wybór ;)
Napisano
Dziękuję wszystkim za pomoc :) Zdecydowałem się na ace 250 dzisiaj wygrałem aukcję i wkrótce stanę się jego szczęśliwym posiadaczem :)
teraz żeby tylko coś fajnego znaleźć :)
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie