leon_rybnik Napisano 12 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2009 Witam 10-17 lipiec będę w okolicach Kołobrzegu, chętnie bym z kimś pokopał. Jeśli ktoś z miejscowych lub urlopowiczów będzie chętny to czekam na kontakt .Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 poszukaj lobo26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 16 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Dzieki, poszukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Jestem.W razie co pisz na mail. Jakos zawsze mozna sie dogadac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Dzięki, odezwę sie napewno.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek123 Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Witaj Leon, chętnie bym się przyłączył na wykopki. Bede wypoczywał nad morzem od 6 do 19 lipca w Ustroniach Morskich. Pisz na priva dogadamy się. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidd Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 WitamChętnie się przyłącze, jak będzie coś na pewno ustalone to proszę o PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 3 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2009 Panowie, będę na miejscu w piątek rano ( 17-07 ).podeślijcie mi swoje kom. to sie dogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 3 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2009 Sprostowanie, będę 10 lipca rano :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zone51 Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 ja będę wypoczywał w okolicach 25 lipca ,zostawcie trochę drobnych na plaży i w lasku jakimś ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.