rm Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2009 jak niektórzy zapewne wiedzą w ubiegłą niedzielę podczas dni Bytomia wystąpił zespół KULT" z racji obowiązków służbowych że tak powiem byłem na tym koncercie zaraz gdy skończyli grać wkroczyłem na scenę, większość instrumentów została już zabrana jednakże perkusja wraz z osprzętem jeszcze stała.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek94 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Masz tą skrzynkę czy nie pozwolili zabrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Było negocjować z Kazikiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rm Napisano 9 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Niestety nie mam. tak to już jest że każdy pojemnik to rzecz święta.a Kazik w tym czasie już okadzał ząb dymem" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.