arci Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Nie wiem jak doczyścić tą odznakę proszę o wszelkie sugestje.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 cynowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Swiety82 chyba alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Czy ja wiem? Aluminium miałoby wżery i żółtawe przebarwienia. Ja aluminium czyszczę środkiem do felg :) usuwa wszystko. Można przemyć benzyną czy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Swiety82 moim zdaniem alu ma parę wżerów chociaż są bardzo małe a cynk bardzo śnierzeje i się utlenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Może ropą by coś poszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Albo pastą do zębów, miękką ściereczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.