czubaka Napisano 2 Czerwiec 2009 Autor Napisano 2 Czerwiec 2009 Witam, wracając dzisiaj z uczelni niemal się o nią nie potknąłem. czy możecie mi powiedzieć z jakiej to broni i jakiej produkcji? oznaczenie to 14 ss 6. nigdzie na forum nie napotkałem na niąpozdrawiam
czubaka Napisano 2 Czerwiec 2009 Autor Napisano 2 Czerwiec 2009 znaleziona została koło byłych koszar na ul Ułańskiej w Poznaniu.
Graudenz 18 Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 łuska od mausera. 2 razy była elaborowana
Graudenz 18 Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Producent: König. Arsenal, Spandau; czerwca 1914 roku; nabój z pociskiem ostrołukowym
czubaka Napisano 2 Czerwiec 2009 Autor Napisano 2 Czerwiec 2009 dzięki serdeczne za szybką odpowiedź! szkoda, że zrobili tam nowoczesne osiedle. pewnie więcej fantów by się znalazło
Pytanie
czubaka
Witam, wracając dzisiaj z uczelni niemal się o nią nie potknąłem. czy możecie mi powiedzieć z jakiej to broni i jakiej produkcji? oznaczenie to 14 ss 6. nigdzie na forum nie napotkałem na nią
pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.