Hebda Napisano 1 Czerwiec 2009 Autor Napisano 1 Czerwiec 2009 nie mam pojęcia co to jest i z jakiego okresu ale już drugi raz trafiłem na taką blachę,ma jakby uchwyt z oczkiem który był ruchomy.proszę o iD
Hebda Napisano 1 Czerwiec 2009 Autor Napisano 1 Czerwiec 2009 nie mam pojęcia co to jest i z jakiego okresu ale już drugi raz trafiłem na taką blachę,ma jakby uchwyt z oczkiem który był ruchomy.proszę o iD
Hebda Napisano 1 Czerwiec 2009 Autor Napisano 1 Czerwiec 2009 drugi przemiot, z metalu nierdzewnego,ma dwa otworki
PATRON Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 sam jestem ciekaw tej pierwszej częśći bo kiedyś mi się ich trafiło wiadro i do dzisiaj nie wiem co to jest :-)PATRON
explosivelabs Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Drugi przedmiot to górna połówka panewki wałka rozrzadu
Hebda Napisano 3 Czerwiec 2009 Autor Napisano 3 Czerwiec 2009 może to oczko by coś przez nie przewlec? potykacz czy coś?
Pytanie
Hebda
nie mam pojęcia co to jest i z jakiego okresu ale już drugi raz trafiłem na taką blachę,ma jakby uchwyt z oczkiem który był ruchomy.proszę o iD
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.