partyzzant Napisano 1 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2009 Witam! Niedawno dostałem taka oto papierośnice od znajomego. Mieści się w niej 20 papierosów, papierośnica niemiecka, stara. Mam pytanie czy jest to papierośnica z okresu wojny czy może już powojenna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzzant Napisano 1 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2009 Witam! Niedawno dostałem taka oto papierośnice od znajomego. Mieści się w niej 20 papierosów, papierośnica niemiecka, stara. Mam pytanie czy jest to papierośnica z okresu wojny czy może już powojenna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzzant Napisano 1 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2009 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzzant Napisano 1 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzzant Napisano 1 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2009 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftlander Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 Nie jestem do końca pewien ale oznaczenie ges.gesch (gesetzlich geschützt- prawem chronione) było używane do 1945 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
partyzzant
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.