taki oto destrukcik rewolweru mam do ID. Jest to własność mojego kolegi, który ewentualnie może go sprzedać a ja mógłbym go kupić i dlatego - druga moja gorąca prośba - ile można dać za niego ?? Fakt może nie wygląda rewelacyjnie, ale w gablotce znalazł by swoje honorowe miejsce :) Dodatkowe info : rewolwer znaleziony przypadkowo, nie było żadnych dodatkowych przedmiotów, które mogłyby mówić o kontekście znaleziska. Przybliżone wymiary : - długość od grzbietu rękojeści do końca lufy - ok. 16,5 cm - wysokość ok. 8,5 cm - o kalibrze w tym wypadku trudno mówić, więc podaję średnicę wewnętrzną lufy w przybliżeniu - ok. 8 mm
Liczę na pomoc w ID i ewentualną wycenę :) z góry dzięki ! ZDRÓW !
Pytanie
tyfus
taki oto destrukcik rewolweru mam do ID.
Jest to własność mojego kolegi, który ewentualnie może go sprzedać a ja mógłbym go kupić i dlatego - druga moja gorąca prośba - ile można dać za niego ??
Fakt może nie wygląda rewelacyjnie, ale w gablotce znalazł by swoje honorowe miejsce :)
Dodatkowe info : rewolwer znaleziony przypadkowo, nie było żadnych dodatkowych przedmiotów, które mogłyby mówić o kontekście znaleziska.
Przybliżone wymiary :
- długość od grzbietu rękojeści do końca lufy - ok. 16,5 cm
- wysokość ok. 8,5 cm
- o kalibrze w tym wypadku trudno mówić, więc podaję średnicę wewnętrzną lufy w przybliżeniu - ok. 8 mm
Liczę na pomoc w ID i ewentualną wycenę :) z góry dzięki !
ZDRÓW !
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.