woytas Napisano 1 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2009 Potrzebowalbym namiary na osobe ktora opiekuje sie tym schronem - kolega nauczyciel jedzie z dzieciakami i chcialby pokazac wnetrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cohete9 Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 Jak byłam w zeszłym roku w kwietniu, to jak koleś zauważył, że ktoś się włóczy koło schronu, sam przychodził i oferował otwarcie. Inny znów oferował opowiedzenie o historii za kwotę symboliczną (ten napisał 3 publikacje na temat samej obrony Węgierskiej Górki, ale zapomniałam jak się nazywał niestety). Także myślę, że jak zjawi się większa grupa powinna być zauważona, acz konkretnego namiaru nie mam niestety, bo byłam tam tylko przy okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 Prawdopodobnie chodzi o p.Piotra Suchanka współałtora książek o obronie Węgierskiej Górki .Mieszka chyba w pobliżu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2009 Tak to suchanek - jak bylem kupilem od niego ksiazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagmin Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 woytas,jako fortecznemu moderatorowi wypadałoby wiedzieć, że Schron Wędrowiec" jest we władaniu Ośrodka Promocji Gminy Węgierska Górka i tam należy się kontaktować jadąc z grupą(ewentualnie z zastępcą wójta). Wówczas jest pewność, że w uzgodnionym terminie ktoś będzie.PSModeratorom wypada także dawać przykład i stosować zasady poprawnej pisowni - np. formy zapisu nazwisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.