cosel1945 Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Pak36 myślę że wszystcy wiedzą co to przeżywanie uroków reko, ale akurat kolega Hindus nie powinien mówić nic na temat uroków które można było przeżyć w krakowie jeśli go tam nie było. Nie mam na celu obrażania kogokolwiek nie lubię poprostu jak faceci słodzą facetom- chyba to nie jest frontowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Szanowni uczestnicy odbiegacie od tematu i zbliżacie się niebezpiecznie do przekroczenia dobrych obyczajów i zamknięcia wątku, jeśli ma on przerodzic się w tradycyjną pyskówkę. OSTRZEGAM!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 A ja bardzo chciałbym podziękować kolegom z GRH PARASOL, za pomoc przy naprawie autka, gdy się schrzaniło, za ofiarność i za miłą rozmowę. I za krówkę", gdy cukru nie było:))PozdrawiamswojakSRH 51pp SK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.