stalker Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 Witam. Jako że jestem nowy na forum przepraszam z góry za wszelkie niedociągnięcia z mojej strony. Po wielomiesięcznych bojach z szanowną małżonką otrzymałem zgodę na zakup mp44 z shoei. I w związku z tym mam do forumowiczów 2 pytania: na zdjęciach giwera wygląda elegancko, ale czy ktoś z Was miał toto w rękach? I czy warto tak zaszaleć mając tańszą alternatywę z Chin? Dodam że raczej nie będę się z nią tarzał po błocie raczej haczyk i na ścianę;). No i druga kwestia czy ktoś z Was robił już zakupy w modelguns, bo wysłać kolesiowi 1100 ojro lekko w ciemno doprowadza mnie do palpitacji. no może jeszcze jedno pytanko: czy GRH przyjmuą ludzi po trzydziestce czy nadajemy się tylko do volksturmu:)? Dzięki za odpowiedź i pozdrowienia da wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puma007 Napisano 28 Maj 2009 Share Napisano 28 Maj 2009 Dobry znajomy posiada takie cudo,miałem okazje obmacac go,pobawić sie oraz wystapic z nim na paru eventach(tak z angielskiego, to ponoc modne ostatnio:D:D ) i polecam z całego serca,sprzet jest miód malina.Nie wiem nic o wytrzymałości bo miałem przykazane obchodzic sie z nim jak z jajkiem:D. Wg mojej opini oraz ww znajomego do niczego sie przyczepić nie da (moze za wyjatkiem ceny :D:D ). Niestety nie posiadam informacji jaka droga go nabył bo jak go zobaczyłem (stg :D) to przestałem słuchac :D:D :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.