Skocz do zawartości

shoei stg 44

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jako że jestem nowy na forum przepraszam z góry za wszelkie niedociągnięcia z mojej strony. Po wielomiesięcznych bojach z szanowną małżonką otrzymałem zgodę na zakup mp44 z shoei. I w związku z tym mam do forumowiczów 2 pytania: na zdjęciach giwera wygląda elegancko, ale czy ktoś z Was miał toto w rękach? I czy warto tak zaszaleć mając tańszą alternatywę z Chin? Dodam że raczej nie będę się z nią tarzał po błocie raczej haczyk i na ścianę;). No i druga kwestia czy ktoś z Was robił już zakupy w modelguns, bo wysłać kolesiowi 1100 ojro lekko w ciemno doprowadza mnie do palpitacji. no może jeszcze jedno pytanko: czy GRH przyjmuą ludzi po trzydziestce czy nadajemy się tylko do volksturmu:)? Dzięki za odpowiedź i pozdrowienia da wszystkich

Dobry znajomy posiada takie cudo,miałem okazje obmacac go,pobawić sie oraz wystapic z nim na paru eventach(tak z angielskiego, to ponoc modne ostatnio:D:D ) i polecam z całego serca,sprzet jest miód malina.Nie wiem nic o wytrzymałości bo miałem przykazane obchodzic sie z nim jak z jajkiem:D. Wg mojej opini oraz ww znajomego do niczego sie przyczepić nie da (moze za wyjatkiem ceny :D:D ). Niestety nie posiadam informacji jaka droga go nabył bo jak go zobaczyłem (stg :D) to przestałem słuchac :D:D :(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie