blaszak Napisano 24 Maj 2009 Autor Napisano 24 Maj 2009 Witam serdecznie!Może to nieodpowiedni dział więc poproszę o przeniesienie.Mam taki nietypowy problem i może ktoś będzie mógł pomóc??Potrzebuję skontaktować się z autorem książek wojennych i nie tylko.Autorem tym jest Stanisław Sosna-Sarno.Czy może ktoś mógłby w jakikolwiek sposób mi pomóc???Będę wdzięczny za każdą pomoc.Pozdrawiam!
mowglyn Napisano 24 Maj 2009 Napisano 24 Maj 2009 http://www.moikrewni.pl/mapaPóźniej poszukaj w książce telefonicznej - internetowej...Pozdro!
blaszak Napisano 24 Maj 2009 Autor Napisano 24 Maj 2009 Dzwoniłem.Niestety autor już nie żyje:((Sprawa jest dość ciekawa.Może ktoś z doświadczonych odkrywców pomoże??Poszukuję informacji na temat poległych i zaginionych na....info na 9976015.
mowglyn Napisano 24 Maj 2009 Napisano 24 Maj 2009 Jeśli chodzi o poległych, to na dobry początek przejrzyj Księgi pochowanych" wyd. Ajaks...Pozdro!PS. Aha, wszystkich poległych tam nie ma, są jedynie pochowani znani z imienia i nazwiska...
blaszak Napisano 24 Maj 2009 Autor Napisano 24 Maj 2009 A jak sprawa ma się do żołnierzy zaginionych podczas walk w danym rejonie??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.