dino73 Napisano 17 Maj 2009 Autor Napisano 17 Maj 2009 a więc tak po sprzedaży ace kupiłem tego Fiszera i mam kilka pytańpokrętło dyskryminacji bardzo swobodnie się obraca wystarczy lekkie zahaczenie kablem od słuchawek lub krzaki a się przestawia czy to normalne?a po drugie nie mogę się przyzwyczaić do kopania takich głębokich dołków,skubaniec lubi żelastwo(:denerwuje mnie też dyskryminacja ,szczeka popierduje,wiem że tak ma być bo znaczy że działa.zaczynam mieć mieszane uczucia nie wiem czy się z tą wykrywką dogadam no i jednak jest cięższy i gorzej wyważony od ace 250.
Raned Napisano 18 Maj 2009 Napisano 18 Maj 2009 Jeżeli pokrętło się zbyt lekko obraca to podłóż O ring, dostępny w działach hydraulicznych.Wszystkie dawne Fishery (sprzed przejęcia przez firs Texas) lubią żelazo i trzeba nauczyś się z tym żyć.Prawdopodobnie używasz wykrywacza na zbyt dużej czułości, zmniejsz na 9 lub nawet 8. 1225 powinien być nieco głębszy niż Ace 250.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.