jfkl Napisano 16 Maj 2009 Autor Share Napisano 16 Maj 2009 Prosze o pomoc w id.Wymiary:20mm x 20mm,nie wiem czy ma zwiazek,ale nabyta razem z odznaka chorwackiego pilota z okresu drugiej wojny.Widoczne resztki srebrzenia.Dziekuje, Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfkl Napisano 16 Maj 2009 Autor Share Napisano 16 Maj 2009 druga strona odznaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftlander Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 Widziałem taką wpinkę u włoskiego kibica piłkarskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 odznaka Piratow z Karaibow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april_86 Napisano 6 Wrzesień 2018 Share Napisano 6 Wrzesień 2018 odznaka włoskich arditi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april_86 Napisano 6 Wrzesień 2018 Share Napisano 6 Wrzesień 2018 http://reibert.info/threads/mertvaja-golova-v-simvolike-armij-sojuznikov-germanii.192981/page-2Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 19:15 06-09-2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
jfkl
Prosze o pomoc w id.Wymiary:20mm x 20mm,nie wiem czy ma zwiazek,ale nabyta razem z odznaka chorwackiego pilota z okresu drugiej wojny.Widoczne resztki srebrzenia.
Dziekuje, Jan
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.