Blitzkrieg Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 Słyszałem że można używać kw adypinowego do odrdzewiania, bynajmniej jest taki podrozdział w książce J.Sękowskiego: Konserwacja broni białej". Książki nie mam niestety(ah te ceny...). Ktoś może wie jak to działa na metal? Wiem że to kwas dikarboksylowy, podobnie jak szczawiowy, chyba słabszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 Na kwasie adypinowym: http://www.youtube.com/watch?v=OGnioAzoUDg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salamandra Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 b_jar mam wrażenie że ten profesor co się wypowiada jest zdrowo narąbany bo bełkocze, że go zrozumieć nie można. Chyba w tym Doniecku za dużo przebywał z miejscowymi...a tam chleją że cho cho... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.