Skocz do zawartości

pytanie dotyczące broni...

Rekomendowane odpowiedzi

witam, dopiero zaczyna zabawę w GRH i nie wiem jakiego mausera sobie załatwić, tzn. odlew alu czy ASG?? najbardziej by mi pasował ruchomy odlew alu. znacie może jakieś stronki gdzie takiego znajdę?? bo wszędzie to tylko same odlewy (nieruchome). Czekam na odp. Z góry dzięki.

Pzdr. Ejni

Wszystko zależy jaką kwotę na zakup repliki broni masz zamiar przeznaczyć.
Jak do tej pory ruchomego odlewu K98k nie widziałem – spotkałem się z ruchomymi replikami (w tym z szeregiem takowych w wersji ASG) lub z monolitycznymi odlewami z aluminium lub znalu.

Pozdro
Hindus

no najlepiej jak najtaniej bo jak by ruchomy odlew alu z kolbą drewnianą kosztował np.450zł to wole za 500 kupić ASG stal w drewnie... mi chodzi żeby wyszło jak naj taniej i realnie... rozumisz??

Jeszcze raz mówię – nie spotkałem nigdzie ruchomego odlewu K98k – tylko nieruchome (monolityczne). Jak chcesz mieć ruchomą zabawkę to kup replikę ASG.

W tym wątku niedawno temat był wałkowany:
http://www.odkrywca.pl/mauser-98k-replika,650352.html#650352

Pozdro
Hindus

Ciekawi mnie to zaczynanie zabawy w GRH" i przyznaje jeszcze sposobem ciekawszym: jak naj taniej i realniej"

Kolega enji na 100% tak o rekonstrukcji historycznej? Bo moze chodzilo o ASG? Popultalo sie moze?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie