ejni Napisano 14 Maj 2009 Autor Share Napisano 14 Maj 2009 witam, dopiero zaczyna zabawę w GRH i nie wiem jakiego mausera sobie załatwić, tzn. odlew alu czy ASG?? najbardziej by mi pasował ruchomy odlew alu. znacie może jakieś stronki gdzie takiego znajdę?? bo wszędzie to tylko same odlewy (nieruchome). Czekam na odp. Z góry dzięki.Pzdr. Ejni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 Wszystko zależy jaką kwotę na zakup repliki broni masz zamiar przeznaczyć.Jak do tej pory ruchomego odlewu K98k nie widziałem – spotkałem się z ruchomymi replikami (w tym z szeregiem takowych w wersji ASG) lub z monolitycznymi odlewami z aluminium lub znalu.PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Maj 2009 Autor Share Napisano 14 Maj 2009 no najlepiej jak najtaniej bo jak by ruchomy odlew alu z kolbą drewnianą kosztował np.450zł to wole za 500 kupić ASG stal w drewnie... mi chodzi żeby wyszło jak naj taniej i realnie... rozumisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 Jeszcze raz mówię – nie spotkałem nigdzie ruchomego odlewu K98k – tylko nieruchome (monolityczne). Jak chcesz mieć ruchomą zabawkę to kup replikę ASG.W tym wątku niedawno temat był wałkowany:http://www.odkrywca.pl/mauser-98k-replika,650352.html#650352PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 14 Maj 2009 Share Napisano 14 Maj 2009 pozostaje tylko nurtujące pytanie:Co na to Bronia :Da tak serio zapewne więcej frajdy będziesz miał w replice AS niżeli w odlewie.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 A może lepiej skompletować wyposażenie mundur i takie tam mało ważne rzeczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drchirypl Napisano 19 Maj 2009 Share Napisano 19 Maj 2009 Ciekawi mnie to zaczynanie zabawy w GRH" i przyznaje jeszcze sposobem ciekawszym: jak naj taniej i realniej"Kolega enji na 100% tak o rekonstrukcji historycznej? Bo moze chodzilo o ASG? Popultalo sie moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.