Skocz do zawartości

Co robic ?

misarah

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam jestem na wakacjach w wielkiej brytani planuje sobie kupic ace 250 jest tanszy o 200 zl ale nie bedzie gwarancji w polsce. I tu moje pytanie oplaca sie zaoszczedzic 200 zl ale nie miec gwarancji ??
Napisano
wybor zalezy do Ciebie, mniej zapłacisz, a jak się zepsuje- czy 200 zita starczy na naprawe. Nieraz chodzisz kilka lat i wszystko gra i buczy a zdarza sie, ze raz pozyczysz i koles wraca i mówi sorry... Zwykle to jest tak, ze akurat mialo sie zepsuc tego dnia, przynajmniej u mnie tak jest, jesli chce zeby cos nie dzialalo pozyczam na dzien....
peszek to sie zwie...
nikt raczej nie odpowie na twe pytanie, wybór zalezy do ciebie...
pozdrawiam
Napisano
A czym się przejmujesz? Serwis w brytyjskich sklepach jest często znacznie szybszy niż w Polsce i nikt nie wysyła sprzętów za granicę do producenta, jak to nie raz opisywali forumowicze w PL. Wysyłka sprzętu do sklepu w UK to też zaledwie kilka dni. To już nie jest tak, że jesteśmy po drugiej stronie globu - Londyn to zaledwie 1.5 godziny samolotem:) Znam masę zadowolonych posiadaczy sprzętów kupionych w UK czy innych częściach Unii. Zasada powinna być prosta - kupujemy tam gdzie jest lepsza wartość naszego ciężko wypracowanego pieniądza a firma jest znana i sprawdzona.

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie