OloOcki Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 Można tam coś jeszcze znaleźć??? Słyszałem, że w Czechach z wykopkami jest lajtowo". Ale miejsce jest przeszukane czy nie?pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi169 Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 w ubiegłe wakacje byłem w okolicach Liberca i było spoko, przez godzinę towarzyszył mi policjant (pokazywał gdzie iść :) ), jedynym utrudnieniem była twarda ziemiazdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Jak będziesz jechał do Trutnova to ja też jestem chętny :) Mam niedaleko, tylko musze dużo wczesniej wiedziec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poganin Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 kiedyś z kolegą odwiedzaliśmy te tereny i faktycznie bylo lajtowo. penetrowalismy okolice Trutnova,dokładniej miejscowość Zacler..i coś a'la bunkry jak sie jedzie z Trutnova na przełecz Okraj. Trudno powiedziec czy teren przeszukany,pewnie znajdą sie rejony gdzie jeszcze nie...W każdym razie my problemów nie mieli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 Dzięki, a kolega q" skąd dokładnie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 Ja to i tu mam rodzine i tam mam rodzine i jeszcze tam... :>W Lubawce też mam, niedaleko i pociag jeździ do Trutnova jeżeli sie nie myle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 19 Maj 2009 Autor Share Napisano 19 Maj 2009 No, ale pytałem gdzie mieszkasz, bo wypowiedź Twoja jest dość wymijająca. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q Napisano 19 Maj 2009 Share Napisano 19 Maj 2009 Śląsk... Ten górny :) Wole pozostać anonimowy. Możesz mi napisać wiadomość prywatną to pogadamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.