Maxwell Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 Witam!!!Mam pytanie do bardziej obeznanych w temacie kolegów. poszukuję zdjęć, planów po prostu czegokolwiek na temat niemieckich łóżek schronowych. Ich usytuowanie w schronie, sposób mocowania i itp.Za wszelką okazaną pomoc dozgonne dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 moze znajdziesz cos wiecej w ksiazce roberta Jurgi i Anny Kedryny o wyposazeniu obiektow niemieckich.Warto tez zajrzec na forum bunkrowca: http://bunkrowiec.com.pl/forum/viewtopic.php?t=286W weekend przejrze fotki i moze cos znajde.pozdrscapa flow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxwell Napisano 22 Maj 2009 Autor Share Napisano 22 Maj 2009 Widzę, że trafiłem w temat, który jest niezbyt rozmowny. No nic, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 taka fotka może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxwell Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 Bardzo dziękuję. Jeżeli jesteś w posiadaniu podobnych to bym prosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Podeślę trochę później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek01 Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 Ebay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 Znalazłem jeszcze parę fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RPS Napisano 2 Czerwiec 2009 Share Napisano 2 Czerwiec 2009 Znam takie sypialnie" z autopsji. Poczułem się jak w domu -tzn. w jednostce :-) (nieistniejącą już KRT Ruchocinek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebiuszka Napisano 2 Czerwiec 2009 Share Napisano 2 Czerwiec 2009 Polecam książkę Wyposażenie socjalne obiektów fortyfikacji niemieckiej 1933-1944" autorstwa Jurga-Kędryna. Można znaleźć w niej kilka rysunków i zdjęć pryczy. Dobrym informatorem" jest też serwis aukcyjny http://www.ebay.de/. Wpisując na nim słowo bunker" można znaleźć wiele ciekawych zdjęć. Powodzenia ,GrzebiuszkaPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Grzebiuszka 22:17 02-06-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.